Dragi prijatelji, dragi naši svjetski putnici, pripremamo Vam izlet putovanja, ekskurzije, ljetovanja, zimovanja, avionske karte i niz iznenađujućih destinacija po NEVJEROVATNIM cijenama.

Pratite nas. Tražimo vaše mišljenje i sugestije.

Vaš BUON VIAGGIO TRAVEL

POVJERENJE

Naš najveći i najdraži uspjeh je povjerenje naših klijenata. Izbor savršene destinacije za Vaš odmor je uvijek velika dilema, ali Buon Viaggio Travel je tu uvijek spreman da vam pomogne i preporuči svojim iskustvom i savjetima odredište koje je baš za Vas idealno!

VIZIJA I MISIJA

Buon Viaggio Travel svoju viziju i misiju usmjerava isključivo ka povećanju broja zadovoljnih gostiju, te konstantno radi na unapređenju svih segmenata poslovanja: vrhunska usluga, razvoj postojećeg i uvođenje novog kadra, razvoj postprodajnog servisa, tehničko-tehnološki razvoj, razvoj prodajnih tehnika i kanala distribucije i selektivni odabir proizvoda…

BV TRAVEL TEAM

Zaposleni u našoj Agenciji izaćiće u susret svakom zahtjevu za organizacijom poslovnog ili individualnog putovanja sa posebnim zahtjevima. Naš tim je 24/7 online i spreman da odgovori na sve Vaše zahtjeve. Zadovoljni klijenti su naš najveći uspjeh!

Agencija

Naš tim

Nikolija  Tomčić

Menadžer prodaje

Katarina Racković

Menadžer prodaje

Pavle Pasković

Licencirani vodič

Siniša Kovačev

Osnivač i direktor